Get Driven In Comfort
Bel nu!
Een dame dat recent 86 jaar is geworden

In dit artikel

๐ŸŽ‰๐ŸŒธ Een speciale Klant in de schijnwerpers! ๐ŸŒธ๐ŸŽ‰

Hallo allemaal! Vandaag willen we bij CTD Taxi een speciale klant in de schijnwerpers zetten die al jaren een trouwe en gewaardeerde klant van ons is. Maak kennis met Jeannekke, een dame die al 7 jaar lang elke vrijdag met ons meerijdt naar de supermarkt voor haar wekelijkse boodschappen en een gezellige babbel.

Jeannekke, Onze trouwe klant

Jeannekke is onlangs 86 jaar geworden en om deze bijzondere mijlpaal te vieren, hebben we haar verrast met een mooie bos bloemen en een fles cava. ๐Ÿฅ‚๐ŸŒท Jeannekke is niet zomaar een klant; ze is een geliefd lid van de CTD Taxi-familie. Elke vrijdag zorgt ze ervoor dat er een glimlach op het gezicht van onze chauffeurs verschijnt met haar vriendelijke woorden en leuke verhalen.

Wekelijkse ritjes en gezellige babbels

Iedere week haalt een van onze chauffeurs Jeannekke op en brengt haar naar de supermarkt. Wat begon als een eenvoudige rit voor boodschappen is uitgegroeid tot een wekelijkse traditie vol gezelligheid en warme momenten. Jeannekke houdt van de persoonlijke benadering die wij bieden en wij genieten elke keer weer van haar gezelschap.

Verjaardagsverrassing

Op haar 86e verjaardag wilden we iets speciaals doen om haar te laten zien hoeveel we haar waarderen. We hebben Jeannekke verrast met een prachtige bos bloemen en een fles cava. Haar reactie was hartverwarmend en haar glimlach maakte onze dag compleet.

Bedankt, Jeannekke!

We willen Jeannekke bedanken dat ze zo’n geweldig onderdeel is van onze CTD Taxi-familie. Haar loyaliteit en vrolijke aanwezigheid maken ons werk nog leuker en betekenisvoller.

Gefeliciteerd, Jeannekke! Bedankt voor al die jaren van vertrouwen en vriendschap. We kijken uit naar nog veel meer gezellige ritjes samen! ๐Ÿš–๐Ÿ’–