Get Driven In Comfort
Bel nu!
Vlotte en efficiënte luchthaventransfers voor een stressvrije reis

Luchthavenvervoer

Stipt en comfortabel!

Bij CTD Taxi streven we naar een onberispelijke dienstverlening, waarbij we een punctuele en comfortabele reis van en naar elke luchthaven, zowel nationaal als internationaal, garanderen. Onze toegewijde service staat 24 uur per dag, 7 dagen per week tot uw beschikking, maar we raden aan om uw rit bij voorkeur vooraf te reserveren. Op die manier kunnen we een naadloze en efficiënte service bieden, die perfect aansluit op uw reisbehoeften.

Op de luchthaven van Zaventem hebben wij de beschikking over een speciaal gereserveerde privéparkeerplaats, die directe toegang biedt tot de ingang van de terminal. Deze exclusieve parkeergelegenheid is ontworpen om het gemak en comfort van onze passagiers te optimaliseren, waardoor u geen tijd verliest en moeiteloos uw reis kunt beginnen of eindigen. Met onze nabijheid tot de terminal bespaart u waardevolle tijd en geniet u van een vlotte overgang tussen uw taxi en de luchthavenfaciliteiten.

Java café

Bij aankomst houden we uw vlucht nauwlettend in de gaten aan de hand van het vluchtnummer, zodat we u op tijd kunnen verwelkomen. Onze ervaren chauffeurs staan klaar in de aankomsthal met een persoonlijk naambordje, zodat u zich direct welkom voelt. In Zaventem werken we nauw samen met het Java Café om deze service vlekkeloos te coördineren, zodat u met een gerust hart kunt vertrouwen op onze gastvrijheid en efficiëntie. U kunt ons gemakkelijk vinden door naar de foto te kijken dat links of onderaan deze tekst staat.

Internationale luchthaventransfers

Naast onze uitgebreide service voor binnenlandse vluchten zijn we ook gespecialiseerd in het vervoer naar internationale luchthavens. Of u nu van plan bent te vertrekken vanaf Brussels Airport, Amsterdam Schiphol of een andere grote internationale luchthaven, u kunt vertrouwen op ons betrouwbare en comfortabele vervoer naar uw vertrekterminal. Onze ervaren chauffeurs zorgen voor een stressvrije reis, waarbij uw comfort en gemoedsrust onze hoogste prioriteit hebben.

Aarzel niet om uw volgende reis met CTD Taxi te boeken en te genieten van een stressvrije start van uw reis, waarbij u kunt rekenen op onze ongeëvenaarde service en toewijding aan uw tevredenheid.