Get Driven In Comfort
Ons verhaal

Meer dan een gewoon taxibedrijf

Met onze focus op kwaliteit en klantvriendelijkheid, streven we ernaar uw verwachtingen te overtreffen en een betrouwbare transportpartner te zijn waarop u altijd kunt rekenen.

Onze geschiedenis

CTD Taxi begon in 2016, met een duidelijk doel voor ogen: een betrouwbare en kwalitatieve vervoerspartner zijn voor de mensen van Mechelen en omgeving. Gedurende de jaren hebben we dat doel weten uit te breiden door ons te specialiseren in alle vormen van personen- en goederenvervoer. Sinds het prille begin zijn we samenwerkingen aangegaan met verschillende bedrijven, hotels, restaurants en zelfs ziekenhuizen. Enkele opmerkelijke namen waarmee we samenwerken zijn Toyota Material Handling in Willebroek, Kellanova (voorheen Kellogg's), AZ Sint-Maarten, Hotel Vé en vele anderen. Het verheugt ons te kunnen zeggen dat we nog steeds samenwerken met deze prestigieuze bedrijven, hotels en ziekenhuizen, wat ons stimuleert om voortdurend te streven naar uitmuntendheid in onze dienstverlening.

Onze missie en waarden

Bij CTD Taxi zijn veiligheid, kwaliteit en klantvriendelijkheid de kernwaarden die onze visie op hoogwaardig vervoer bepalen.

  • Veiligheid: We zorgen ervoor dat onze passagiers zich veilig en comfortabel voelen tijdens hun rit door regelmatige controle en onderhoud van onze voertuigen, waardoor ze voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

  • Kwaliteit: Elke rit wordt op tijd uitgevoerd en onze voertuigen verkeren altijd in optimale staat, wat resulteert in betrouwbare en tijdige transportdiensten.

  • Klantvriendelijkheid: Onze 24/7 beschikbare dispatching en meertalige ondersteuning via diverse communicatiekanalen stellen onze klanten in staat om op elk moment met ons in contact te komen, waardoor een persoonlijke en klantgerichte service wordt geboden.

Onze visie is om de eerste keuze te zijn voor vervoer in Mechelen, waarbij we streven naar voortdurende verbetering en innovatie om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Met een focus op veiligheid, kwaliteit en klanttevredenheid willen we een betrouwbare en toonaangevende transportpartner zijn, waar klanten op kunnen vertrouwen en waar medewerkers trots op kunnen zijn.

Innovatief

Wij streven voortdurend naar verbeteringen om het leven van onze klanten en partners te vergemakkelijken. Door ons te richten op het verhogen van efficiëntie, het verbeteren van service en het integreren van de nieuwste technologieën, zetten we ons in om innovatie te omarmen. Met een blijvende toewijding aan vooruitgang willen we onze klanten de best mogelijke ervaring bieden.

Waarom kiezen voor CTD Taxi?

Bij CTD Taxi zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardig vervoer dat gebaseerd is op veiligheid, kwaliteit en klantvriendelijkheid. Onze focus op veiligheid betekent dat onze voertuigen regelmatig worden gecontroleerd en onderhouden, zodat onze passagiers zich altijd comfortabel en beschermd voelen tijdens hun reis. Daarnaast garanderen we kwaliteit door elke rit punctueel uit te voeren en ervoor te zorgen dat onze voertuigen altijd in optimale staat verkeren. Onze klantvriendelijke benadering omvat een 24/7 beschikbare klantenservice, die onze klanten in staat stelt om op elk moment contact met ons op te nemen voor vragen of reserveringen.

Waarom zou u voor CTD Taxi kiezen? Omdat wij niet alleen vervoer leveren, maar een betrouwbare partner zijn die zich inzet voor uw comfort en tevredenheid. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf de uitmuntende service van CTD Taxi!
Contacteer ons
Call Now Button