Get Driven In Comfort
Awel, seg, 'k zou is wa wille vragen

Veelgestelde vragen

Absoluut! Onze diensten zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar, zodat u op elk moment van de dag of nacht op ons kunt rekenen.

Wij aanvaarden de taxicheques van de Stad Mechelen. Let op: deze kunnen enkel gebruikt worden voor ritten binnen Mechelen en de deelgemeenten. Deze cheques zijn te verkrijgen via de Stad Mechelen.

U kunt rechtstreeks aan de chauffeur betalen, zowel contant als met kaart (Bancontact, Visa, MasterCard) of per taxicheque van Stad Mechelen.

Dit is enkel mogelijk indien het dier in een transportbox vervoerd word. Dieren mogen niet op de schoot vervoerd worden en ze mogen ook niet op de autostoel gezet worden.

Ja, dit is mogelijk op voorwaarde dat ze geplooid kunnen worden. Gelieve dit bij een reservatie ook steeds mee te delen want dan voorzien wij een minibusje die genoeg kofferruimte heeft.

Bij CTD Taxi bent u welkom voor alle ritten, groot of klein. Ons doel is om bij te dragen aan de mobiliteit van alle Mechelaars.

Vanuit Mechelen is het tarief naar de luchthaven van Zaventem €57,50. Dit tarief is opgelegd door de Stad Mechelen. Wenst u vervoert te worden naar Zaventem vanuit een andere gemeente? Vraag dan uw offerte aan via ons contactformulier.

Bij een afhaling op de luchthaven van Zaventem wachten we onze klanten op aan het Java Café in de aankomsthal. Eens u uw bagage hebt en binnenwandelt in de aankomsthal, wandelt u naar rechts en dan ziet u het Java Café recht voor u waar 1 van onze chauffeurs u zal opwachten.

Wij parkeren op een privé-parking voor taxi’s die vlak aan de ingang van de luchthaven gesitueerd is. Wij rekenen deze kosten bij bovenop de prijs van de afhaling.

Mijn vraag staat niet in de lijst

Indien u een vraag hebt die niet vermeld staat in deze lijst, aarzel zeker niet om deze hieronder stellen via het formulier.
Vraag
Dit is het e-mailadres waarop wij uw vraag zullen beantwoorden.
Call Now Button