Get Driven In Comfort
Bel nu!
Awel, seg, 'k zou is wa wille vragen

Veelgestelde vragen

Ja, dit is mogelijk op voorwaarde dat ze geplooid kunnen worden. Gelieve dit bij een reservatie ook steeds mee te delen want dan voorzien wij een minibusje die genoeg kofferruimte heeft.

Bij CTD Taxi bent u welkom voor alle ritten, groot of klein. Ons doel is om bij te dragen aan de mobiliteit van alle Mechelaars.

Vanuit Mechelen is het tarief naar de luchthaven van Zaventem €57,50. Dit tarief is opgelegd door de Stad Mechelen. Wenst u vervoert te worden naar Zaventem vanuit een andere gemeente? Vraag dan uw offerte aan via ons contactformulier.

Bij een afhaling op de luchthaven van Zaventem wachten we onze klanten op aan het Java Café in de aankomsthal. Eens u uw bagage hebt en binnenwandelt in de aankomsthal, wandelt u naar rechts en dan ziet u het Java Café recht voor u waar 1 van onze chauffeurs u zal opwachten.

Wij parkeren op een privé-parking voor taxi’s die vlak aan de ingang van de luchthaven gesitueerd is. Wij rekenen deze kosten bij bovenop de prijs van de afhaling.

CTD Taxi verzorgt ook buitenlandse reizen. Gelieve ons 24 uur van tevoren telefonisch, via e-mail te informeren of door te reserveren via onze website.

Neem snel contact met ons op of bekijk deze pagina om te zien of je voorwerp ertussen zit. Je kunt ons ook bereiken via onze contactpagina.

Uiteraard, zakelijk vervoer is iets waar we jarenlange expertise in hebben opgebouwd. Wij hebben ervaring met shuttlevervoer, nationaal & internationaal luchthavenvervoer, pick-ups in alle Europese treinstations, hotelvervoer en groepsvervoer. Heeft uw bedrijf nood aan een betrouwbare partner om deze diensten uit te voeren? Bekijk even onze zakelijke infopagina en contacteer ons voor uw vervoersoplossing op maat!

Ja, we hebben een vloot voertuigen die geschikt zijn voor grote groepen. Geef je wensen aan bij het boeken, zodat we het juiste voertuig kunnen regelen.

Geen probleem! We staan open voor speciale verzoeken, of het nu gaat om specifieke muziek, temperatuurvoorkeuren of iets anders. Laat ons je wensen weten bij het boeken, en we doen ons best om aan je verzoek te voldoen.

Absoluut! Onze diensten zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar, zodat u op elk moment van de dag of nacht op ons kunt rekenen.

Wij aanvaarden de taxicheques van de Stad Mechelen. Let op: deze kunnen enkel gebruikt worden voor ritten binnen Mechelen en de deelgemeenten. Deze cheques zijn te verkrijgen via de Stad Mechelen.

U kunt rechtstreeks aan de chauffeur betalen, zowel contant als met kaart (Bancontact, Visa, MasterCard) of per taxicheque van Stad Mechelen.

Dit is enkel mogelijk indien het dier in een transportbox vervoerd word. Dieren mogen niet op de schoot vervoerd worden en ze mogen ook niet op de autostoel gezet worden.

Mijn vraag staat niet in de lijst

Indien u een vraag hebt die niet vermeld staat in deze lijst, aarzel zeker niet om deze hieronder stellen via het formulier.
Vraag
Dit is het e-mailadres waarop wij uw vraag zullen beantwoorden.