Get Driven In Comfort
Bel nu!
Jouw betrouwbare taxi partner

Particulieren

Taxivervoer

Hier regelen we al uw taxiritten. Of het nu gaat om een snelle trip naar de kapper, een avondje uit in de bioscoop, een ritje naar het station voor uw treinreis of zelfs een snel bezoek aan de supermarkt, wij zijn er voor u. Of u nu een volle agenda hebt en van de ene afspraak naar de andere moet rennen, of gewoon even wilt ontspannen en genieten van een rustig dagje uit, onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat u veilig en comfortabel op uw bestemming aankomt.

Bij ons kunt u rekenen op professionele service, zowel binnen als buiten Mechelen. Of...

Luchthavenvervoer

Bij CTD Taxi streven we naar onberispelijke dienstverlening, met punctuele en comfortabele ritten van en naar alle nationale en internationale luchthavens. Onze 24/7 toegewijde service staat voor u klaar, met vooraf reserveren aanbevolen voor een naadloze en efficiënte ervaring die perfect aansluit op uw reisbehoeften.

Bij de luchthaven van Zaventem hebben we een speciale privéparkeerplaats voor directe toegang tot de terminal. Deze exclusieve parkeergelegenheid optimaliseert het gemak en comfort voor onze passagiers, waardoor u moeiteloos uw reis kunt beginnen of eindigen. Met onze nabijheid tot de terminal bespaart u waardevolle tijd en geniet u van een vlotte overgang tussen uw taxi...

Feestvervoer

Plant u een avondje uit in Mechelen of elders, maar maakt u zich zorgen over uw veilige terugkeer na het feest? Of het nu gaat om een cafébezoek, een diner met vrienden, of een feestje in de discotheek, wij hebben de oplossing! Bestel tijdig een taxi en laat ons u veilig en comfortabel naar huis brengen, zonder zorgen over rijden na het drinken.

Of u nu alleen reist of met een groep, onze taxidienst biedt betrouwbare en professionele transportoplossingen. Van Mechelen tot waar u maar wilt, wij brengen u overal naartoe! Of het nu een korte rit naar een lokale bar...

Zakelijk vervoer

Ons professionele zakelijk transport biedt een efficiënte en stijlvolle oplossing voor uw drukke schema. Of het nu gaat om het vervoer naar een belangrijke vergadering, een reis naar nationale of internationale luchthavens of treinstations, of zelfs het transport naar uw bedrijf, wij staan klaar om aan al uw zakelijke vervoersbehoeften te voldoen.

Met ervaren chauffeurs en goed onderhouden voertuigen garanderen wij punctualiteit en comfort, zodat u zich kunt concentreren op uw werk terwijl wij de logistiek voor u verzorgen. Wij begrijpen de eisen van het zakendoen en streven naar een naadloze en betrouwbare transportervaring, waarbij uw zakelijke afspraken altijd op tijd...

Colli vervoer

Naast ons uitgebreide dienstenpakket bieden wij ook collivervoer aan. Voor onze zakelijke klanten halen en bezorgen we regelmatig pakketten, zowel lokaal als internationaal. Of het nu gaat om belangrijke documenten, productmonsters of andere zakelijke benodigdheden, onze chauffeurs zorgen ervoor dat uw zendingen veilig en op tijd worden afgeleverd.

Onze collivervoerdienst kan vooraf worden gereserveerd of zelfs op dezelfde dag worden geregeld, voor een snelle en efficiënte bezorging. Met betrouwbare chauffeurs en flexibele planningsopties bieden we een naadloze oplossing voor al uw zakelijke pakketbehoeften, waar ter wereld uw bestemming ook mag zijn.