Get Driven In Comfort
Bel nu!

In dit artikel

Hoe worden de pick-ups bij festivals 2024 geregeld bij CTD Taxi?

Afgelopend weekend vond in Boom het eerste weekend van Tomorrowland 2024 plaats. Zoals elk jaar zakken er dan hopen mensen van alle nationaliteiten af naar de Schorre in Boom! Na afloop van elke festivalavond dienen deze mensen terug vervoerd te worden. Meestal is het dan in en rond Boom heel druk met mensenmassa’s die soms wanhopig op zoek zijn naar een taxi. Je zou je dan inbeelden waarom deze mensen toch niet op voorhand een taxi terug bestellen? Ontdek hieronder hoe CTD Taxi Mechelen tewerk gaat om u op te halen op de meeste drukke festivals zoals Rock Werchter, Tomorrowland 2024, Paradise City, Maanrock & Voodoo Village.

Problemen bij terugkeer vanuit Festivals

Doorheen de jaren hebben wij gemerkt dat festivalgangers zich teveel druk maken wat betreft hun retour vanuit een festival naar huis.  Iedereen wilt na lange uren feesten zorgeloos in de taxi stappen en veilig thuis worden afgezet. En laat dat net hetgeen zijn waar CTD Taxi Mechelen al jarenlang in gespecialiseerd is.

Werkwijze van CTD Taxi Mechelen

Hoe gaan we specifiek te werk? Ten eerste spreken we telefonisch of via mail een vaste pick-up plaats af rond het festival. Onze meetingpoint bij voorkeur is Parking Oost in Rumst. Om hier te geraken moeten de bezoekers shuttlebus P9 nemen aan de hoofdingang in Boom. Tijdens de nacht zelf wordt er via onze dispatching gevraagd om uw locatie te delen via Whatsapp. Deze locatie wordt vervolgens doorgestuurd naar onze chauffeur die op zijn beurt zijn navigatie instelt op uw live-locatie. Hierdoor vermijden we dat u te lang moet wachten op uw taxi. Uiteraard is onze dispatching telefonisch ook nog beschikbaar in het geval van vragen of wijzigingen. Ten laatste vragen wij aan onze klanten om steeds op tijd te zijn. Elke minuut wachten tijdens Tomorrowland 2024 is duur. Hierdoor hebben wij besloten om maximum 30min te wachten op onze klanten. Eens een half uur overschreden sturen we de klanten een berichtje om te zeggen dat de rit wordt geannuleerd.

Voordelen van vooraf reserveren bij CTD Taxi

Reserveer uw taxi naar huis tijdig bij CTD Taxi en vermijd lange wachttijden, bad vibes en onduidelijke prijsafspraken 😉 Op deze manier garanderen wij een zorgeloze terugreis na een geweldig festival.