Get Driven In Comfort
Bel nu!

Aankondiging

CTD Taxi slaat de handen in elkaar met Salaam Mechelen

In dit artikel

We zijn verheugd om aan te kondigen dat CTD Taxi de handen in elkaar slaat met Project Salaam Mechelen vzw, de Mechelse zaalvoetbalploeg met een ongezien palmares! 🎉

Een inspirerende reis naar de top

Salaam Mechelen begon bescheiden in de laagste reeksen van twee bonden, maar heeft zich keer op keer opgewerkt naar de nationale top. Hun reis naar succes is niet alleen een verhaal van overwinning, maar ook een verhaal van doorzettingsvermogen, toewijding en onvermoeibare inzet. Elke stap omhoog in de competitie toont de kracht van teamwork en het belang van een sterke gemeenschap. Deze indrukwekkende prestatie is een ware inspiratiebron voor de Mechelse jeugd, en we zijn ontzettend trots om hen te ondersteunen.

De kracht van partnership

Onze handen in elkaar slaan met Project Salaam Mechelen vzw gaat verder dan alleen sponsoring. Het is een partnerschap gebaseerd op gedeelde waarden en een gemeenschappelijke visie. Bij CTD Taxi geloven we sterk in het belang van lokale gemeenschappen en het steunen van initiatieven die jongeren aanmoedigen om hun dromen na te jagen.

Invloed op de jeugd

De opmars van Salaam Mechelen in de zaalvoetbalwereld is een prachtig voorbeeld van wat doorzettingsvermogen en teamgeest kunnen bereiken. Hun succesverhaal biedt hoop en inspiratie aan jonge mensen in Mechelen en daarbuiten. Door hun prestaties laten ze zien dat het mogelijk is om, ongeacht je startpunt, de top te bereiken met hard werk en passie.

Bij CTD Taxi zijn we vastbesloten om een positieve invloed uit te oefenen op de samenleving. Onze partnership met Project Salaam Mechelen vzw stelt ons in staat om deze missie verder uit te dragen. We willen de jeugd inspireren en ondersteunen in hun ambities, en hen laten zien dat succes binnen handbereik ligt als je bereid bent om ervoor te werken.

Trots op onze ondersteuning

Door onze partnership met Project Salaam Mechelen vzw hopen we bij te dragen aan hun voortdurende succes en hun impact op de gemeenschap te versterken. We zijn trots om verbonden te zijn met een team dat zulke hoge normen stelt en een positieve rol speelt in het leven van zoveel jongeren. Salaam Mechelen’s opmars in de zaalvoetbalwereld weerspiegelt perfect onze overtuiging dat elke uitdaging kan worden overwonnen met de juiste mindset en ondersteuning.

Blik op de toekomst

We kijken ernaar uit om samen te werken en deel uit te maken van hun inspirerende reis naar nog meer successen in de toekomst. Deze partnership is slechts het begin, en we zijn enthousiast over de mogelijkheden die voor ons liggen. Samen zullen we werken aan initiatieven die niet alleen het team ten goede komen, maar ook de bredere gemeenschap ondersteunen.

Blijf ons volgen voor meer updates over deze spannende partnership en kom langs om ons maar vooral Salaam Mechelen aan te moedigen bij hun volgende wedstrijd! 🚕⚽