Get Driven In Comfort
Ontdek onze Mercedes-voertuigen met luxe.

Wagenpark

Mercedes V-Klasse

De Mercedes V-Klasse: Verheft MPV’s tot een nieuw niveau van luxe en veelzijdigheid. Ontdek een harmonieuze mix van verfijnd design, ruime interieurs en geavanceerde technologie, waardoor elke reis een buitengewone ervaring wordt.
Boek dit voertuig

Mercedes Vito

Deze wagen biedt de perfecte balans tussen praktisch gebruik, comfort en stijl. Met een ruime laadruimte biedt deze wagen vlot plaats aan u en uw passagiers en hun bagage.

Boek dit voertuig

Mercedes S-Klasse

De Mercedes S-Klasse: Waar ultieme luxe en geavanceerde technologie samenkomen. Ervaar het hoogste niveau van comfort, prestaties en stijl. Het is verreweg de meest populaire keuze voor zakelijk vervoer en prive vervoer.
Boek dit voertuig

Onze toewijding aan schone voertuigen

Ontdek onze toewijding aan een vlekkeloos wagenpark, speciaal voor jou. Bij CTD Taxi streven we ernaar om onze voertuigen altijd brandschoon te houden. We hechten enorm veel waarde aan jouw comfort en tevredenheid, daarom onderhouden we onze voertuigen met regelmatige reiniging en desinfectie. Of je nu een korte rit of een lange reis maakt, je kunt altijd rekenen op een hygiënische en frisse omgeving tijdens je rit met ons. Onze voortdurende investering in het onderhoud van ons wagenpark is een directe weerspiegeling van onze toewijding aan jouw welzijn en gemoedsrust. Bedankt dat je voor ons kiest als je vervoerspartner. We kijken ernaar uit om je binnenkort van dienst te zijn!
Vraag offerte aanOnline reserveren
Call Now Button